link Within

3 Kasım 2009 Salı

DENİZ'İN RESİMLERİNDEN....






Oğluşumun çalışmaları bunlar. Başkaca da yorum yapmak istemiyorum.




Bu çalışmalardan başka çalışmaları da var ama şimdilik bunlara razı oldu. O izin verirse diğerlerini de yayınlarım. :)))
Suluboyada da başarılıdır....






















Karakızımda Deniz'i çalışmasında yalnız bırakmamış....:)))))





4 yorum:

  1. Zaten fazla da bir yorum yapmaya gerek yok. Hepsi de kendine özgü başarılı işler. Ama hala en başta yayınladığınız resme baktıkça geçmişe gidip gidip gelirim. O resim sizin evinize ilk geldiğimde de vardı şimdi de var. Her şeye tanık olan bir resim o. Daha doğrusu konuşan bir fotoğraf demek istiyorum ben ona.

    YanıtlaSil
  2. Evet,doğru Görkem. O bilge adam gibi onun resmi de çok şeye tanıktır. Sessiz tanık.

    YanıtlaSil
  3. Arkadaşım,çok güzel ve uzun bir yorum yazdım gitmedi.Bir defa daha deniyeceğim.Şimdiden araştırmalara başla derim.Çağımızda resmin girdiği çok alan çoğaldı.Görsel sanat,grafik,fotoşop,mimarlık,hepsi bilgisayar üzerinde çok geçerli oldu.İyi bir çizim yeteneği ve hayal gücünün, bu alanlarda başarılı olmasını sağlıyor.Oğlunun doğal yeteneği olduğu belli.Benim oğlumda da küçük yaşlarda ortaya çıktı.Fakat meslek seçimini çok farklı alanda yaptı.Kızımın oğlum gibi yeteneği olmasa dahi grafik okumasından anlıyorum ki çağa uygun (çoğu bilgisayar)meslek olduğunu görüyorum.Alanı çok geniş.Mimarlar da artık masa başında vakit geçirmiyor.Hepsini bilgisayardan kolayca çıkartıyorlar.Tabii iyi bir cizimi ve yeteneği olanlar bana göre daha şanslılar.Bu yeteneğin alanlarını araştır derim.Bende gördüklerimi aktarmak istedim.Hoşca kal.

    YanıtlaSil
  4. Sibel'ciğim çok teşekkürler. Oğlum 4 yıl resim bölümlerini denedi. Ama çok fazla ilde değişik değişik sınavları izleyecek maddi olanağı olamadı. Ankara'da denedik şansımızı. Sonunda belki çevre edinmesinde (torpil gibi) yararı olur diye kursa bile gitti.Ama eli kalem tutamayanlar bu bölüme girdi ama biz başaramadık .Bu yıl artık vazgeçmek zorunda kaldı. Suluboya çalışmaları daha başarılıdır. Onları da izin verdiğinde yayınlamak isterim. Grafikte bir yıl şansını denedi ama çok ısınamadı nedense. Biraz da inatçı bir oğlum vardır doğrusu. :))) Pek dinletemedim sanırım ona grafiği. Bu yıl tercihini adalaetten yana kullandı. Resim çalışmalarına ara vermesini istemiyorum ama nasıl dengeleyecek henüz bilemiyorum.
    İlgin için çok teşekkürler...Güzel yorumların için de.

    YanıtlaSil