link Within

24 Mayıs 2010 Pazartesi

"ANKARALI BLOGCULAR" BULUŞMASI.....

O kadar çok istememe rağmen katılamayacağım. Aklım sizde olacak arkadaşlar. Kimbilir kaç kez omuz omuza geçmişizdir de birbirimizi tanımamışızdır. ....
Arkadaşım SYBELLA' nın bloğundan aldığım duyuruyu aşağıda aynen yayınlıyorum. Yorumlara ve kimlerin katılacağına bakmak için onu ziyaret edin lütfen....
Ertelenen Ankaralı Blog Sahipleri Buluşmasına Gelen Var Mı?


Merhaba canlarım, havalar iyice güzelleşti, eee Ankara'nın güzelleri ile de artık buluşalım diyorum. Malum gelemeyenler olacağı için ertelediğimiz Ankara buluşmasını artık yapalım çünkü hepimiz sabırsızlanıyoruz değil mi? Sizleri çok özledim canlarım, hem bir kahve eşliğinde sıcak sıcak muhabbetler edelim hem de kaynaşıp yeniliklere kucak açalım diye düşünüyorum.

Ben hem herkesin kolayca gelebileceği yani merkezi hem rahat olabileceğimiz hem de şık bir yer diye tekrar Park Bulvar'ı öneriyorum. Ayrıca tarih ve saat konusundaki önerim; 29 Mayıs Cumartesi günü saat 14.00. Buluşma yeri, saati ve tarihi konusunda sizler de önerilerde bulunursanız çok sevinirim canlarım.

Sizlerden yine bir ricam var; duyanlar duymayanlara haber versin de bu sefer biraz kalabalık olalım ne dersiniz?

Cevaplarınızı sabırsızlıkla bekliyorum, hadi bakalım...

Sevgiyle kalın canlarım…

2 yorum:

  1. Çok teşekkür ederim ablacım, keşke gelseydin ama senin için müsait olduğun bir zaman ufak bir buluşma ayarlarız. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Teşekkürler hayatım. Düşünmen bile yeterli. İnşallah ,ölmezsek, önümüzdeki yıl neden olmasın....Siz tadını çıkarın ben yine mutlu olurum.:)))

    YanıtlaSil